Technology of production of sand-saddle oven cookies using the additive
Abstract
About the Authors
M. P. BaiysbayevaKazakhstan
Almaty
S. T. Zhienbayeva
Kazakhstan
Almaty
A. Zh. Rustemova
Kazakhstan
Almaty
N. B. Batyrbayeva
Kazakhstan
Almaty
Zh. N. Oshakbay
Kazakhstan
Almaty
References
1. Жарқынбекқызы Г. Жүгерінің денсаулыққа пайдасы көп. Кіру режимі: massaget.kz/layfstayl/Zdorove/39374/ Жүгіну күні – 10.12.2019
2. Драгилев А.И., Лурье Н.С. Технология кондитерских изделий. – М: Делипринт, 2004.- 430с.
3. Дайрашева С.Т., Байысбаева М.П., Изембаева А.К., Рустемова А.Ж. Кондитер өндірісінің технологиясы. Алматы: АТУ баспасы, 2018. – 458 б.
4. Пащенко Л.П. Санина Т.В. Практикум по технологии хлеба, кондитерских и макаронных изделий. М.: Колос, 2007. - 215 с.
Review
For citations:
Baiysbayeva M.P., Zhienbayeva S.T., Rustemova A.Zh., Batyrbayeva N.B., Oshakbay Zh.N. Technology of production of sand-saddle oven cookies using the additive. The Journal of Almaty Technological University. 2020;127(2):30-37. (In Kazakh)