Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


ИЗЕМБАЕВА А.К., БАЙЫСБАЕВА М.П., МОЛДАҚҰЛОВА З.Н., БАЙБАТЫРОВ Т.А. БҮТІН ТАРТЫЛҒАН ҰНДАР ҚОСПАСЫНАН ДАЙЫНДАЛҒАН НАН ӨНІМІНІҢ САПАСЫН БАҒАЛАУ. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(2):67-73. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-1-67-73

For citation:


IZEMBAEVA A.K., BAIYSBAEVA M.P., MOLDAKULOVA Z.N., BAIBATYROV T.A. ESTIMATION OF THE QUALITY OF BREAD BREADED FROM WHOLE-GRIND FLOUR MIXTURE. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(2):67-73. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-1-67-73



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)