Дәйектеу үшін:
ЖУМАЛИЕВА Г.Е., ЧОМАНОВ У.Ч., АКТОКАЛОВА Г.С., КАСЫМБЕК Р.К. ҰНДЫ КОНДИТЕРЛЕР ӨНІМДЕРІНДЕ ҚОЛДAНУ МAҚСAТЫНДA ТРИТИКAЛЕДІҢ ТҮРЛІ AСТЫҚ ТҮРЛЕРІНЕН ҰНЫНЫҢ ХИМИЯЛЫҚ ҚҰРAМЫН ЗЕРТТЕУ. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(2):36-43. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-1-36-43
For citation:
ZHUMALIYEVA G.E., CHOMANOV U., AKTOKALOVA G.S., KASSYMBEK R. STUDY OF THE CHEMICAL COMPOSITION OF FLOUR FROM DIFFERENT GRAIN TYPES OF TRITICALE FOR THE PURPOSE OF USE IN FLOUR CONFECTIONERY PRODUCTS. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(2):36-43. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-1-36-43