Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Кулажанов К.С., Жаксыбаева Э.Ж., Диханбаева Ф.Т., Димитров Ж.П., Смаилова Ж.Ж. Геродиетикалық тамақтану үшін қышқыл сүт өнімдері ақуыздарының амин қышқылдық теңгерімділігін анықтау. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2020;(3):14-19. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2020-3-14-19

For citation:


Kulazhanov K.S., Zhaxybayeva E.Zh., Dikhanbayeva F.T., Dimitrov Zh.P., Smailova Zh.Zh. Determination of amino acid balancing of proteins of sour-milk product for herodietic food. The Journal of Almaty Technological University. 2020;(3):14-19. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2020-3-14-19



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)