Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Какимов А.К., Майоров А., Байкадамова А.М., Кабдылжар Б.К., Суйчинов А.К., Есимбеков Ж.С. ІҚМ сүйектерінен жасалған ет-сүйек пастасындағы сүйек бөлшектерінің бөліну дәрежесіне ферменттеудің әсері. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2021;(3):18-24. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2021-3-18-24

For citation:


Kakimov A., Mayorov A., Baikadamova A., Kabdylzhar B., Syuichinov A., Yessimbekov Z. Effects of fermentation on the degree of breaking up of bone particles in meat and bone paste from cattle bones. The Journal of Almaty Technological University. 2021;(3):18-24. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2021-3-18-24



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)