Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Изтаев Б.А., Изтаев А.И., Якияева М.А., Байысбаева М.П. Бірінші және екінші сұрыпты ұнның қамырының серпімді-пластикалық деформациясын зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2021;(3):41-46. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2021-3-41-46

For citation:


Iztayev B.А., Iztayev А.I., Yakiyayeva М.А., Baiysbayeva М.P. Research of elastoplastic deformation of dough from flour of the first and second grades. The Journal of Almaty Technological University. 2021;(3):41-46. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2021-3-41-46



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)