Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу

ИССЛЕДОВАНИЕ ПРОЦЕССА ПРЕССОВАНИЯ МЯКОТИ АРБУЗА ДЛЯ ПОЛУЧЕНИЯ СОКА

Толық мәтін:

Аңдатпа

Шырын өндіруге арналған қарбыз салдарды басу үдерісін зерттеу жүргізілген. Тесттер же-містің басуының оңтайлы режимі мен параметрлері таңдалған деректерді алуға мүмкіндік берді. Тәжірибе барысында қарастырылып жатқан үлгілер үшін шырынның қажетті мөлшерін алу және оны өңдеу үшін 500 N-тан 600 N-қа дейін күш қолдану жеткілікті екенін анықтауға болады.

Авторлар туралы

Е. Шамбулов
Алматинский технологический университет
Ресей


Д. Ногайбаев
Алматинский технологический университет
Ресей


Әдебиет тізімі

1. Новиков А.М., Новиков Д.А. Методология научного исследования. - М.: Либроком, 2010. - 280 с.

2. Тихомиров В.Б. Планирование и анализ эксперимента. - М., 2006. - 262 с.


Рецензия

Дәйектеу үшін:


Шамбулов Е.Д., Ногайбаев Д.М. ИССЛЕДОВАНИЕ ПРОЦЕССА ПРЕССОВАНИЯ МЯКОТИ АРБУЗА ДЛЯ ПОЛУЧЕНИЯ СОКА. Вестник Алматинского технологического университета. 2018;(1):50-56.

Қараулар: 279


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)