СИСТЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ КАЧЕСТВОМ В МОЛОЧНОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ
Abstract
About the Authors
А. АхмедовRussian Federation
М. Алиев
Russian Federation
А. Серикбаева
Russian Federation
Ш. Шарипова
Russian Federation
Ж. Сулейменова
Russian Federation
References
1. Janed Khaniki Gh. R., Chemical contaminants in milk and public health concerns: a review // Interna-tional Journal of Dairy Science, 2007. - Vol. 2. -№2. - PP. 104-115, 2007.
2. Karakök G. S., Quality concept for dairy profitability // HayvansalÜretim. -Vol. 48. -№. 2. -PP. 60-64, 2007.
3. Meunier-Goddik L., Sandra S.,Encyclopedia of Dairy Sciences. Liquid milk products: pasteurized milk. 2011. -PP. 274-280
4. Noordhuizen J.P.T.M., Metz J.H.M., Quality control on dairy farms with emphasis on public health, food safety, animal health and welfare // Livestock Production Science. 2005.Vol. 94. - PP. 51-59,
5. Papademas P., Bintsis T., Food safety management systems (FSMS) in the dairy industry: a review // International Journal of Dairy Technology. -Vol. 63. -№. 4. - PP. 489-503, 2010.
6. Варивода А.А. Определение критических контрольных точек молочного сырья и продукции с помощью системы ХАССП// Труды Кубанского го-сударственного аграрного университета. - 2010, № 27. -С. 177-181.
7. Чудакова Е.А. ХАССП как систематичес-кий подход к идентификации, оценке и контролю безопасности пищевых продуктов в молочной промышленности // Новые технологии. - 2015. -№ 2. - С. 29-37.
Review
For citations:
, , , , . The Journal of Almaty Technological University. 2018;(1):16-21. (In Russ.)