Дәйектеу үшін:
Ахлан Т.Б., Жумалиева Г.Е., Әбілмәжін Б.Қ., Жұман Н.И., Спатай Н.Н. Макаpoн өнімдеpінің pеoлoгиялық көpсеткіштеpіне және дәрумендік құрамына өсімдік шикізатының әсеpін зеpттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2021;(3):5-10. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2021-3-5-10
For citation:
Akhlan T., Zhumaliyeva G., Zhuman N., Abilmazhin B., Spatay N. Study of the effect of vegetable raw materials on the rheological parameters and vitamin composition of pasta. The Journal of Almaty Technological University. 2021;(3):5-10. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2021-3-5-10