Қоспа қосылған сдобалы үгітілмелі-сықпалы печенье дайындау өндірісінің технологиясы
Аңдатпа
Авторлар туралы
М. П. БайысбаеваҚазақстан
Алматы
С. Т. Жиенбаева
Қазақстан
Алматы
А. Ж. Рустемова
Қазақстан
Алматы
Н. Б. Батырбаева
Қазақстан
Алматы
Ж. Н. Ошақбай
Қазақстан
Алматы
Әдебиет тізімі
1. Жарқынбекқызы Г. Жүгерінің денсаулыққа пайдасы көп. Кіру режимі: massaget.kz/layfstayl/Zdorove/39374/ Жүгіну күні – 10.12.2019
2. Драгилев А.И., Лурье Н.С. Технология кондитерских изделий. – М: Делипринт, 2004.- 430с.
3. Дайрашева С.Т., Байысбаева М.П., Изембаева А.К., Рустемова А.Ж. Кондитер өндірісінің технологиясы. Алматы: АТУ баспасы, 2018. – 458 б.
4. Пащенко Л.П. Санина Т.В. Практикум по технологии хлеба, кондитерских и макаронных изделий. М.: Колос, 2007. - 215 с.
Рецензия
Дәйектеу үшін:
Байысбаева М.П., Жиенбаева С.Т., Рустемова А.Ж., Батырбаева Н.Б., Ошақбай Ж.Н. Қоспа қосылған сдобалы үгітілмелі-сықпалы печенье дайындау өндірісінің технологиясы. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2020;127(2):30-37.
For citation:
Baiysbayeva M.P., Zhienbayeva S.T., Rustemova A.Zh., Batyrbayeva N.B., Oshakbay Zh.N. Technology of production of sand-saddle oven cookies using the additive. The Journal of Almaty Technological University. 2020;127(2):30-37. (In Kazakh)