Төменгі класты жұмсақ бидай ұндарынан ашытқысыз нан алу
Аңдатпа
Авторлар туралы
А. ИзтаевҚазақстан
Алматы
Ш. А. Турсунбаева
Қазақстан
Алматы
М. А. Якияева
Қазақстан
Алматы
М. М. Маемеров
Қазақстан
Алматы
Әдебиет тізімі
1. Нечаев А.П., Шуб И.С., Аношина О.М. и др. Технология пищевых производств. / под ред. А.П. Нечаева. – М.: КолосС, 2008 – 768 с.
2. Байыспаева М.П. Нан өнімдерінің технологиясы: Оқулық. - Алматы: ЖШС РПБК «Дәуір», 2011. – 448 б.
3. Маемеров М.М., Изтаев А.И., Кулажанов Т.К., Искакова Г.К. Научные основы ионоозонной обработки зерна и продуктов его переработки: Монография. – Алматы.: Издательство «Алейрон», 2011. – 246 с.
4. Маемеров М.М., Изтаев А.И. Гидроионоозонная стерилизация зерновых культур. // «Известия» Кыргызкого Государственного технического университета им. И. Раззакова. Бишкек, 2008. – №13. – С. 297.
5. Үсембаева Ж.К. Нан өндірісі технологиясының лабораториялық практикумы (Оқу құралы). – Алматы: АТУ, 2002 – 160 б.
6. Егоров Г.А. Технология муки. Практический курс. – М.: ДеЛипринт, 2007. – 143 с.
7. Маемеров М.М., Кулажанов К.С., Изтаев А.И. Ионоозоная технология в производстве зернопродуктов. – Алматы: НИЦ «Ғылым», 2001. 213 с.
Рецензия
Дәйектеу үшін:
Изтаев А., Турсунбаева Ш.А., Якияева М.А., Маемеров М.М. Төменгі класты жұмсақ бидай ұндарынан ашытқысыз нан алу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2020;127(2):23-30.
For citation:
Iztayev A., Tursunbayeva Sh.A., Yakiyayeva M.A., Маyемеrоv M.M. Production without yeast bread from soft wheat flour low class. The Journal of Almaty Technological University. 2020;127(2):23-30. (In Kazakh)