Дәстүрсіз ұн түрлерінің сдобалы печеньенің ескіруіне әсерін зерттеу
Аңдатпа
Тірек сөздер
Әдебиет тізімі
1. Еркебаев М.Ж., Кулажанов Т.К., Мачихин Ю.А., Медведков Е.Б. Реология пищевых продуктов. –Алматы, 2009. –192с.
2. Амантай Б.С., Байысбаева М.П. Ұнды кондитер өнімдерінің рецептурасына жүгері ұнын қолданудың перспективтілігі//Материалы VI Международной научно-практической конференции. «Global science and innovations 2019: Central Asia». НурСултан, 10-12 июля 2019 года – С. 186-190
3. Дайрашева С.Т., Байысбаева М.П., Изембаева А.К., Рустемова А.Ж. Кондитер өндірісінің технологиясы.- Алматы: АТУ баспасы, 2018. – 458 б.
4. Пащенко Л.П. Санина Т.В. Практикум по технологии хлеба, кондитерских и макаронных изделий. -М.: Колос, 2007. - 215 с.
Рецензия
Дәйектеу үшін:
Байысбаева М.П. Дәстүрсіз ұн түрлерінің сдобалы печеньенің ескіруіне әсерін зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2020;127(2):18-22.
For citation:
Baiysbaeva M.P. Study of the effect of non-traditional types of flour on a butter biscuits staling. The Journal of Almaty Technological University. 2020;127(2):18-22. (In Kazakh)