Mетоды повышения пищевой ценности мучных кондитерских изделий
Аннотация
Об авторах
А. А. ТенгельбаеваКазахстан
Алматы
А. Б. Токтамысова
Казахстан
Алматы
Б. Ж. Мулдабекова
Казахстан
Алматы
Г. К. Искакова
Казахстан
Алматы
М. А. Якияева
Казахстан
Алматы
Список литературы
1. Matveeva T.V., Koryachkin S.Ya. Physiologically Functional Food Ingredients for Bakery and Confectionery: Monograph. - Orel: FGBOUVPO "State University - UNPK", 2012. - 947 p. (In Russian)
2. Koryachkin S.Ya., Berezin N.A., Goncharov Yu.V. et al. Innovative technologies of bakery, pasta and confectionery: monograph. – Orel: FGBOUVPO "State University - UNPK", 2011. – 265 p.(In Russian)
3. Davidson I. Biscuit, cookie and cracker production: process, production and packaging equipment. – 2nd Edition. — Academic Press, 2019. — 230 p.
4. Kudryasheva A.A. Food additives and food safety // J. Food Industry, 2000. – №7. – С. 36-37. (In Russian)
5. Magomedov G.O. Functional food ingredients and additives in the manufacture of confectionery. SPb.: GIORD, 2015. – 440 p.(In Russian)
6. Skurikhin I.M., Tutelyan V.A. Chemical composition of food products. М.: DeLiPrint, 2002. 235 p.(In Russian)
7. Kuznetsova L.S. Technology and organization of the production of confectionery: a textbook. - 6th ed. M.: Academy, 2014. – 480 p.(In Russian)
Рецензия
Для цитирования:
Тенгельбаева А.А., Токтамысова А.Б., Мулдабекова Б.Ж., Искакова Г.К., Якияева М.А. Mетоды повышения пищевой ценности мучных кондитерских изделий. Вестник Алматинского технологического университета. 2020;127(2):5-8.
For citation:
Теngelbayeva A.A., Toktamysova A.B., Мuldabekova B.Zh., Iskakova G.K., Yakiyayeva M.A. Methods for increasing food value of flour confectionery goods. The Journal of Almaty Technological University. 2020;127(2):5-8.