Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Тенгельбаева А.А., Токтамысова А.Б., Мулдабекова Б.Ж., Искакова Г.К., Якияева М.А. Ұнды кондитер өнімдерінің тағамдық құндылығын жоғарылатудың жаңа әдістері. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2020;127(2):5-8.

For citation:


Теngelbayeva A.A., Toktamysova A.B., Мuldabekova B.Zh., Iskakova G.K., Yakiyayeva M.A. Methods for increasing food value of flour confectionery goods. The Journal of Almaty Technological University. 2020;127(2):5-8.



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)