Ұнды кондитер өнімдерінің тағамдық құндылығын жоғарылатудың жаңа әдістері
Аңдатпа
Авторлар туралы
А. А. ТенгельбаеваҚазақстан
Алматы
А. Б. Токтамысова
Қазақстан
Алматы
Б. Ж. Мулдабекова
Қазақстан
Алматы
Г. К. Искакова
Қазақстан
Алматы
М. А. Якияева
Қазақстан
Алматы
Әдебиет тізімі
1. Matveeva T.V., Koryachkin S.Ya. Physiologically Functional Food Ingredients for Bakery and Confectionery: Monograph. - Orel: FGBOUVPO "State University - UNPK", 2012. - 947 p. (In Russian)
2. Koryachkin S.Ya., Berezin N.A., Goncharov Yu.V. et al. Innovative technologies of bakery, pasta and confectionery: monograph. – Orel: FGBOUVPO "State University - UNPK", 2011. – 265 p.(In Russian)
3. Davidson I. Biscuit, cookie and cracker production: process, production and packaging equipment. – 2nd Edition. — Academic Press, 2019. — 230 p.
4. Kudryasheva A.A. Food additives and food safety // J. Food Industry, 2000. – №7. – С. 36-37. (In Russian)
5. Magomedov G.O. Functional food ingredients and additives in the manufacture of confectionery. SPb.: GIORD, 2015. – 440 p.(In Russian)
6. Skurikhin I.M., Tutelyan V.A. Chemical composition of food products. М.: DeLiPrint, 2002. 235 p.(In Russian)
7. Kuznetsova L.S. Technology and organization of the production of confectionery: a textbook. - 6th ed. M.: Academy, 2014. – 480 p.(In Russian)
Рецензия
Дәйектеу үшін:
Тенгельбаева А.А., Токтамысова А.Б., Мулдабекова Б.Ж., Искакова Г.К., Якияева М.А. Ұнды кондитер өнімдерінің тағамдық құндылығын жоғарылатудың жаңа әдістері. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2020;127(2):5-8.
For citation:
Теngelbayeva A.A., Toktamysova A.B., Мuldabekova B.Zh., Iskakova G.K., Yakiyayeva M.A. Methods for increasing food value of flour confectionery goods. The Journal of Almaty Technological University. 2020;127(2):5-8.