Дәйектеу үшін:
Жакупова Г.Н., Тултабаева Т.Ч., Шоман А.Е., Сағандық А.Т., Мулдашева А.Х., Токышева Г.М., Ахметжанова А.Т., Бексултан А.А., Тыныбаева И.К. Функционалдық мақсаттағы тамақ өнімдерін өндіруде солтүстік қазақстан өсімдіктерін қолдану перспективалары. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2025;147(1):99-106. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-1-99-106
For citation:
Zhakupova G.N., Tultabayeva T.Ch., Shoman A.E., Sagandyk A.T., Muldasheva A.H., Tokysheva G.M., Akhmetzhanova A.T., Beksultanov A.A., Tynybayeva I.K. Prospects for the use of plants of northern kazakhstan in the production of functional food products. The Journal of Almaty Technological University. 2025;147(1):99-106. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-1-99-106