Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Чоманов У.Ч., Жумалиева Г.Е., Тултабаев М.Ч., Актокалова Г.С., Касимбек Р.К., Шоман А.К. Экструдирленген дәнді дақылдарға арналған толтырудың амин қышқылдық құрамын зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2020;(3):90-94. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2020-3-90-94

For citation:


Сhomanov U.Ch., Zhumalieva G.E., Tultabayev M.Ch., Aktokalova G.S., Kassimbek R.K., Shoman A.K. Study of amino acid composition of filling for extruded grain crops. The Journal of Almaty Technological University. 2020;(3):90-94. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2020-3-90-94



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)