DEVELOPMENT OF FRUIT DESSER TECHNOLOGY WITH BIFIDOGENIC PROPERTIES BASED ON GOAT'S MILK
Abstract
About the Authors
M. V. TemerbayevaRussian Federation
M. S. Bestiyeva
Russian Federation
T. I. Uryumtseva
Russian Federation
M. B. Rebezov
Russian Federation
References
1. Темербаева М.В., Бексеитов Т.К. Разработка технологии биойогурта для функционального питания на основе козьего молока // Вестник Омского ГАУ №1 (25). - 2017. - С. 120.
2. Аверьянова Е.В., Школьникова М.Н. Пектин: методы выделения и свойства. // Издательство Алтайского государственного технического университета им. И. И. Ползунова. - 2015. - С. 4.
Review
For citations:
Temerbayeva M.V., Bestiyeva M.S., Uryumtseva T.I., Rebezov M.B. DEVELOPMENT OF FRUIT DESSER TECHNOLOGY WITH BIFIDOGENIC PROPERTIES BASED ON GOAT'S MILK. The Journal of Almaty Technological University. 2019;(3):56-59. (In Russ.)