Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Машанова Н.С., Смагулова М.Е., Азимова С.Т., Сатаева Ж.И. Бадам сүтінен балмұздақ жасаудың жаңа технологиясы............................................................. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2020;(3):84-89. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2020-3-84-89

For citation:


Mashanova N.S., Smagulova M.E., Azimova S.T., Sataeva J.I. The development of new technologies of obtaining ice cream from almond milk. The Journal of Almaty Technological University. 2020;(3):84-89. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2020-3-84-89



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)