Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Ахлан Т.Б., Жумалиева Г.Е., Мулдабекова Б.Ж. Мaкарон өнімдерiнің сапaлық көрсeткіштеріне қoсүйлі қалaқай ұнтaғының әсерi. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2020;(3):52-56. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2020-3-52-56

For citation:


Akhlan T.B., Zhumaliyeva G.E., Muldabekova B.Zh. The influence of the powder of nettle on the quality parameters of pasta. The Journal of Almaty Technological University. 2020;(3):52-56. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2020-3-52-56



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)