Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Кырыкбаева Ш.Т., Калибеккызы Ж., Жакупбекова Ш.К., Бейсембаева А.Х., Силыбаева Б.М. Сүтқышқылды өнімдер өндіруде кәдімгі құлмақты қолданудың тиімділігі. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(4):153-157. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-4-153-157

For citation:


Kyrykbaeva S.T., Kalibekkyzy Z., Zhakupbekova S.K., Beisembayeva A.K., Silybayeva B.M. The Effectiveness of the Use of Ordinary Hops in the Production of Fermented Milk Products. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(4):153-157. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-4-153-157



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)