Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Саидов А.М., Калитка Д.А., Молдахметова З.К., Екатеринская Е.М., Жангабылова Н.Д., Балгужинова Ж.Е. Тұтас дәнді ұн қосылған макарон өнімдерінің рецептурасын әзірлеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(4):69-75. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-4-69-75

For citation:


Saidov A.M., Kalitka D.A., Moldakhmetova Z.K., Ekaterininskaya E.M., Zhangabylova N.D., Balguzhinova J.E. Development of a Pasta Recipe Using Whole Grain Flour. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(4):69-75. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-4-69-75



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)