Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Бектурсунова М.Ж., Оспанов А.Б., Сидорова В.И., Январева Н.И., Жиенбаева С.Т., Асылбекова С.Ж., Мухрамова А.А. Балық шабақтарына арналған экструдталған бастапқы құрама жемдердің сақталу кезеңіндегі сапа көрсеткіштерінің өзгеруі. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(3):161-168. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-161-168

For citation:


Bektursunova M., Ospanov A., Sidorova V., Yanvareva N., Zhiyenbayeva S., Assylbekova S., Mukhramova A. Changes in the quality indicators of extruded starter compound food for fish during storage. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(3):161-168. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-161-168

Қараулар PDF (Rus): 279


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)