Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Игенбаев А.К., Амирханов Ш.А., Оспанкулова Г.Х., Темирова И.Ж., Альдиева А.Б. Транс май құрамы төмендетілген жартылай ысталған шұжыққа арналған тураманың физика-химиялық көрсеткіштері. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(3):102-107. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-102-107

For citation:


Igenbayev A.K., Amirkhanov Sh.A., Ospankulova G.H., Temirova I.J., Aldiyeva A.B. Physico-chemical parameters of minced meat for semi-smoked sausage with a reduced trans fat content. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(3):102-107. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-102-107



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)