Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Муслимов Н.Ж., Абуова А.Б., Кабылда А.И. Gluten-free макарон өндіруге арналған ұн түрлерінің аминқышқылдық құрамының сипаттамасы. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(3):64-73. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-64-73

For citation:


Muslimov N.Zh., Abuova A.B., Kabylda A.I. Characteristics of the amino acid composition of flour types for gluten-free pasta production. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(3):64-73. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-64-73



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)