Preview
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Қасымбек Р.Қ., Мұратханов Д.Б., Тултабаев К.Ч., Киямбеков Б.Е., Чингисов А. Жемнің жаңа түріне рецепт әзірлеу үшін өсімдік шикізатының құрамын зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;1(3):70-77. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-3-70-77

For citation:


Kasymbek R.K., Muratkhanov D.B., Tultabayev K.Ch., Kiyambekov B.E., Chingissov A. Studing of the composition of plant raw materials for the development of a recipe for a new type of feed. The Journal of Almaty Technological University. 2023;1(3):70-77. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-3-70-77



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)