Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


ЯКИЯЕВА М.А., МУЛДАБЕКОВА Б.Ж., ТОҚТАРОВА А.М., ХАСЕНОВА А.К., СЕЙДІМХАНОВА А.А. ҰНДЫ КОНДИТЕР ӨНДІРІСІНДЕ КОМПОЗИТТІК ҚОСПАНЫ ҚОЛДАНУ. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(2):61-66. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-1-61-66

For citation:


YAKIYAYEVA M.A., MULDABEKOVA B.Z., TOKTAROVA A.M., KHASENOVA A.K., SEYDIMKHANOVA A.A. APPLICATION OF THE COMPOSITE MIXTURE IN THE PRODUCTION OF FLOUR CONFECTIONERY PRODUCTS. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(2):61-66. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-1-61-66



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)