Дәйектеу үшін:
ИЗТАЕВ А.И., АҚҚОЖА И.Ш., ЯКИЯЕВА М.А., ИСКАКОВА Г.К., КЕНЖЕХОДЖАЕВ М.Д., ИЗТАЕВ Б.А. ҚАМЫРДЫ ИЛЕУДЕ ҚЫСЫМНЫҢ ӨЗГЕРУІНІҢ НАННЫҢ СИПАТЫНА ӘСЕРІ. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(2):43-49. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-1-43-49
For citation:
IZTAYEV A.I., AKKOZHA I.S., YAKIYAYEVA M.A., ISKAKOVA G.K., KENZHEKHODZHAEV M.D., IZTAYEV B.A. INFLUENCE OF CHANGE IN PRESSURE DURING THE KNEADING OF THE DOUGH AND CHARACTERISTICS OF BREAD. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(2):43-49. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-1-43-49