Дәйектеу үшін:
ВЕЛЯМОВ М.Т., ОСПАНОВ А.Б., ПОТОРОКА И.Ю., ВЕЛЯМОВ Ш.М., КУРАСОВА Л.А., ТАҒАЕВА А.Б., САРСЕНОВА А.Ж., КАЙЫРБАЕВА А.Е., САДЫКОВА Н.А. ФУНКЦИОНАЛДЫҚ ҚАСИЕТТЕРІ БАР БИОЭКОЛОГИЯЛЫҚ ӨНІМДЕРДІ АЛУ ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫН ӘЗІРЛЕУ ҮШІН ЖЕМІС-КӨКӨНІС ӨНІМДЕРІНІҢ АУДАНДАСТЫРЫЛҒАН СОРТТАРЫН ЗЕРТТЕУ. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(2):30-36. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-1-30-36
For citation:
VELYAMOV M.T., OSPANOV A.B., POTOROCO I., VELYAMOV S.M., KURASOVA L.A., TAGAYEVA A.B., SARSENOVA A.Z., KAYIRBAEVA A.E., SADYKOVA N.A. STUDY OF ZONED VARIETIES OF FRUIT AND VEGETABLE PRODUCTS FOR THE DEVELOPMENT OF TECHNOLOGIES FOR OBTAINING BIOECOLOGICAL PRODUCTS WITH FUNCTIONAL PROPERTIES. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(2):30-36. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-1-30-36