Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


АБСАЛИМОВА М.А., БАЙБОЛОВА Л.К., ТАЕВА А.М., ГЛОТОВА И.А. СОЯ ОҚАРАСЫНЫҢ ШАБЫЛҒАН ЕТ ЖАРТЫЛАЙ ФАБРИКАТТАРДЫҢ САПА КӨРСЕТКІШТЕРІНЕ ӘСЕРІН ЗЕРТТЕУ. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(2):5-11. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-1-5-11

For citation:


ABSALIMOVA M.A., BAIBOLOVA L.K., TAEVA A.M., GLOTOVA I.A. RESEARCH OF THE SOY OKARA IMPACT ON THE QUALITY INDICATORS OF MEAT CHOPPED SEMI-FINISHED PRODUCTS. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(2):5-11. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-1-5-11



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)