Economic evaluation of the cost of treatment of infected sugar beets with application of electrophysical installations
https://doi.org/10.48184/2304-568X-2020-3-26-31
Abstract
About the Authors
A. I. IztayevKazakhstan
Almaty
M. M. Маyемеrоv
Kazakhstan
Almaty
M. A. Yakiyayeva
Kazakhstan
Almaty
A. N. Zhakatayeva
Kazakhstan
Almaty
B. Zh. Muldabekova
Kazakhstan
Almaty
References
1. Манжесов В.И., Попов И.А., Щедрин Д.С. Технология хранения растениеводческой продукции: учебное пособие. – Воронеж: ФГОУ ВПО ВГАУ, 2009. – 249 с.
2. Iztaev A.I., Dautkanova D.R., Dautkanova N.B., Yerbulekova M.T., Toxanbayeva B.O. New Natural Sugar Substitute in Baking Industry // 5-th World Enginecring Congreess (WEC-2013) «Pakistan Engineering Council at National University of Sciences Tehnology». – Islamabad, 2013. – Р.6-7.
3. Iztaev A., Kulajanov T., Maemerov M. Application of the electromagnetic ion-ozone nanotechnology in the production of cereals. // The Second north and east European congress on food, NEEFood-2013. – Kyiv, 2013. – Р. 34 -35.
4. Вертуш А.Н. Пути интенсификации свеклосахарного производства. - Минск: Юнипак, 2002. – 109 с.
5. Изтаев А.И., Якияева М.А., Кизатова М.Ж., Маемеров М.М. Эффективность ионокавитационной обработки для устойчивого хранения масличных культур в газовой среде азота // Вестник Алматинского технологического университета. – №3 (116) – 2017. – С. 86-92.
6. Изтаев А.И., Маемеров М.М., Якияева М.А., Фейденгольд В.Б. Длительное хранение обработанных семян зернобобовых культур в охлажденных условиях // Вестник Алматинского технологического университета. – №3 (112). – 2016. – С. 99-106.
7. Эффективность производства, хранения и переработки плодов и ягод. Режим доступа: https://studwood.ru/701472/ekonomika/effektivnost_proizvodstva_hraneniya_pererabotki_plodov_yagod Дата обращения: 05.03.2020 г.
Review
For citations:
Iztayev A.I., Маyемеrоv M.M., Yakiyayeva M.A., Zhakatayeva A.N., Muldabekova B.Zh. Economic evaluation of the cost of treatment of infected sugar beets with application of electrophysical installations. The Journal of Almaty Technological University. 2020;(3):26-31. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2020-3-26-31