Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Қали М.Қ., Токаев С.Д., Әлтайұлы С. Мектеп жасындағы балаларды тамақтандыру үшін өсімдік ақуызын қосып пісірілген шұжық технологиясын жетілдіру. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(1):53-58. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-1-53-58

For citation:


Kali M.K., Tokayev S.D., Altaiyly S. Improving the technology of boiled sausages with the addition of vegetable protein for the nutrition of school-age children. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(1):53-58. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-1-53-58

Қараулар PDF (Kaz): 295


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)