Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу

КӘСІПОРЫНДА МАКАРОН ӨНІМДЕРІНІҢ САПАСЫН ЖӘНЕ ҚАУІПСІЗДІГІН АНЫҚТАУ

Толық мәтін:

Аңдатпа

Бұл мақалада макарон өнімдері сапасының жалпы төмендеу үрдісі байқалып, осы проб-леманың себебін анықтап, оны шешу жолдары ұсынылған. Макарон өнімдерінің сапасының төмендеуі мемлекеттік мекемелерді техникалық реттеу саласындағы трансформациядан туындағандықтан, өзіміздің зерттеулеріміздің нәтижелері ұсынылды. Зерттеудің нәтижесі макаронның институттандыруының негізгі белгілерін анықтау болып табылады.

Авторлар туралы

О. Дүйсенбекова
Алматинский технологический университет
Ресей


Е. Ержигитов
Алматинский технологический университет
Ресей


М. Сериккызы
Алматинский технологический университет
Ресей


К. Манап
Алматинский технологический университет
Ресей


Б. Канапьянова
Алматинский технологический университет
Ресей


Әдебиет тізімі

1. Смагұлов А.Қ., Сағындыков Қ.А., Төреханов А.Ә. ж.б. Ауыл шаруашалық өнім-дерінің сапасын сараптау және бақылау. Оқулық. - Алматы: ИП «Сагаутдинова», 2005. - 389 б.

2. Медведев, Г. М. Технология макаронного производства. / СПб.: Гиорд. - 2005 - 308 с.

3. Кекк. В.В., Прохасько Л.С. Аптрахимов Д.Р., Боган В.И. Оценка качества макаронных изделий // Молодой ученый. - 2015.- №5 (85). -С. 155-158.

4. Коргина Т.В., Осипова Г.А. Сечина Д.С. Расширение ассортимента макаронных изделий за счет использование растительного сырья // Хлебо-продукты. -2014. -№4.-С.39-42.

5. Искакова Г.К. Технология макаронного производствая: Сырье и материалы. Учебное посо-бие. - Алматы: Полиграфия- сервис , 2014.- 208 с.


Рецензия

Дәйектеу үшін:


 ,  ,  ,  ,   КӘСІПОРЫНДА МАКАРОН ӨНІМДЕРІНІҢ САПАСЫН ЖӘНЕ ҚАУІПСІЗДІГІН АНЫҚТАУ. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2018;(2):64-68.

Қараулар: 402


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)