КӘСІПОРЫНДА МАКАРОН ӨНІМДЕРІНІҢ САПАСЫН ЖӘНЕ ҚАУІПСІЗДІГІН АНЫҚТАУ
Аңдатпа
Авторлар туралы
О. ДүйсенбековаРесей
Е. Ержигитов
Ресей
М. Сериккызы
Ресей
К. Манап
Ресей
Б. Канапьянова
Ресей
Әдебиет тізімі
1. Смагұлов А.Қ., Сағындыков Қ.А., Төреханов А.Ә. ж.б. Ауыл шаруашалық өнім-дерінің сапасын сараптау және бақылау. Оқулық. - Алматы: ИП «Сагаутдинова», 2005. - 389 б.
2. Медведев, Г. М. Технология макаронного производства. / СПб.: Гиорд. - 2005 - 308 с.
3. Кекк. В.В., Прохасько Л.С. Аптрахимов Д.Р., Боган В.И. Оценка качества макаронных изделий // Молодой ученый. - 2015.- №5 (85). -С. 155-158.
4. Коргина Т.В., Осипова Г.А. Сечина Д.С. Расширение ассортимента макаронных изделий за счет использование растительного сырья // Хлебо-продукты. -2014. -№4.-С.39-42.
5. Искакова Г.К. Технология макаронного производствая: Сырье и материалы. Учебное посо-бие. - Алматы: Полиграфия- сервис , 2014.- 208 с.
Рецензия
Дәйектеу үшін:
, , , , КӘСІПОРЫНДА МАКАРОН ӨНІМДЕРІНІҢ САПАСЫН ЖӘНЕ ҚАУІПСІЗДІГІН АНЫҚТАУ. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2018;(2):64-68.