Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Сарсембекова А.Т., Коржениовска М., Узаков Я.М., Желеуова Ж.С. Өсімдік шикізатының пісірілген шұжыққа әсерін зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2020;(4):21-26. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2020-4-21-26

For citation:


Sarsembekova A.T., Korzeniowska M., Uzakov Ya.M., Zheleuova Zh.S. Evaluation of the effect of plant material on the quality of cooked sausages. The Journal of Almaty Technological University. 2020;(4):21-26. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2020-4-21-26



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)