Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Тамир Б., Номин-Эрдэнэ А., Батчимэг Б. Вешенка саңырауқұлақтарымен байытылған чипсы дайындау технологиясын зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2025;150(4):101-109. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-4-100-109

For citation:


Tamir B., Nomin-Erdeni A., Batchimeg B. Research of chips cooking technology, enriched with oven-grown mushrooms. The Journal of Almaty Technological University. 2025;150(4):101-109. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-4-100-109

Қараулар PDF (Rus): 3


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)