Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Темиржанова З.Н., Исаева К.С. Ешкі етінен стартерлік культуралар мен табиғи антиоксиданттарды пайдалана отырып ферменттелген өнім технологиясын әзірлеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2025;150(4):49-57. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-4-49-57

For citation:


Temirzhanova Z.N., Issayeva K.S. Development of a technology for fermented goat meat product using starter cultures and natural antioxidants. The Journal of Almaty Technological University. 2025;150(4):49-57. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-4-49-57

Қараулар PDF (Kaz): 6


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)