Қазақстанның тритикале дәнінің ферменттік кешенінің сипаттамасы
Аңдатпа
Тірек сөздер
Авторлар туралы
А. Т. КиябаеваҚазақстан
Алматы
Н. О. Оңғарбаева
Қазақстан
Алматы
Н. Қ. Жаппарова
Қазақстан
Алматы
Әдебиет тізімі
1. Онгарбаева Н., Елеукенова К, Батырбаева Н, Нургожина Ж. Исследование распределения амилолитических ферментов в зерне ржи // Новости науки Казахстана. -№ 3 (137). – Алматы, 2018. – С. 191.
2. Жанабаева К., Онгарбаева Н., Нургожина Ж.К., Ерошенко Я.И. Физико-химические характеристики зерна тритикале, производимые в Казахстане// Журнал «Наука» по матер межд. конф. «Дулатовские чтения-2015», спецвыпуск «Биологические науки», 2016.- С 196-199.
3. Онгарбаева Н.О., Жанабаева К.К., Рукшан Л.В. Представляем притикале казахстанской селекции/ Инновации. Образование. Энергоэфективность: материалы XII Междунар. науч.-практ. конф. –Могилев, 2018. — С. 146-149.
4. Bielski S. Influence of nitrogen fertilization on the technological value of semi- dwarf grain winter triticale varietie// Polish J. of natural Sci. -2015.Vol.30.-№4.-РР. 325-336.
5. Zhanabayeva K.K., Ongarbayeva N.O., Ruchkina G.A., Yesseyeva G.K., Smolyakova V.L. Features of technological properties of triticale grain of Kazakhstan’s selection// Journal of engineering and applied sciences 13.- Medwelljournals, 2018.Specialissue 10.-Рр. 8292-8299.
6. Мелешкина, Е.П. Инновационные разработки ВНИИЗ для предприятий мукомольнокрупяной промышленности. Научно-инновационные аспекты хранения и переработки зерна: монография к 85-летию ГНУ ВНИИЗ Россельхозакадемии. – М.: ИД «Типография Россельхозакадемии», 2014. – С. 18-23
Рецензия
Дәйектеу үшін:
Киябаева А.Т., Оңғарбаева Н.О., Жаппарова Н.Қ. Қазақстанның тритикале дәнінің ферменттік кешенінің сипаттамасы. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2020;127(2):12-17.
For citation:
Kiyabaeva A.T., Ongarbaeva N.O., Zhapparova N.K. Characteristics of the enzyme complex of Kazakhstan triticale grain. The Journal of Almaty Technological University. 2020;127(2):12-17. (In Kazakh)