Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Ахлан Т.Б., Изембаева А.К., Абдреева А.С., Байысбаева М.П., Аскарбеков Э.Б., Қойланов Қ.С. Жүгері слайстарының функционалды қасиеттерін арттыруда долана концентратының әсері. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2025;149(3):49-58. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-3-49-58

For citation:


Akhlan T., Izembayeva A., Abdreeva A., Bayisbayeva M., Askarbekov E., Koilanov K. The effect of hawthorn concentrate on improving the functional properties of corn slices. The Journal of Almaty Technological University. 2025;149(3):49-58. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-3-49-58

Қараулар PDF (Kaz): 4


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)