Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Онгарбаева Н., Изтаев А.И., Кулажанов Т.К., Якияeвa М.A., Киябаева А.Т., Турсунбаева Ш.А. Қазақстандық селекциядағы тритикале дәнінің фракциялық құрамы оның ұн тарту қасиеттерін факторы ретінде қалыптастыру. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2025;149(3):90-99. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-3-90-99

For citation:


Ongarbayeva N., Iztayev A.I., Kulazhanov T.K., Yakiyayeva M.A., Kiyabayeva A.T., Tursunbayeva Sh.A. Fractional composition of Kazakhstan-breed triticale grain as a factor in the formation of its flour-milling properties. The Journal of Almaty Technological University. 2025;149(3):90-99. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-3-90-99

Қараулар PDF (Rus): 0


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)