Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Рахмонова Д.А., Тошходжаев Н.А., Рахимова А.Р. Биологиялық белсенді нан-тоқаш өнімдерінің технологиясын әзірлеу және оларды өндірудің тиімділігі. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2025;149(3):14-18. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-3-14-18

For citation:


Rakhmonova D.A., Toshkhodjaev N.A., Rahimova A.R. Development of technology for biologically active bakery products and their production efficiency. The Journal of Almaty Technological University. 2025;149(3):14-18. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-3-14-18

Қараулар PDF (Rus): 3


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)