Дәйектеу үшін:
Умиралиева Л.Б., Дибирасулаев М.А., Дибирасулаев Д.М., Стоянова Л.Г., Филатов И.Д., Искаков М.Х., Жомартқызы Т. Сақтау кезінде салқындатылған құс етінің сапасын сақтауға тағамдық жабындардың әсері. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2025;149(3):27-37. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-3-27-37
For citation:
Umiraliyeva L.B., Dibirasulayev M.A., Dibirasulayev D.M., Stoyanova L.G., Filatov I.D., Iskakov M.Kh., Zhomartkyzy T. Influence of food coatings on preserving the quality of chilled poultry meat during storage. The Journal of Almaty Technological University. 2025;149(3):27-37. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-3-27-37