Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Кожахиева М.О., Қалдарбекова М.Ә., Құрманбекова А.Қ. Дәстүрлі емес шикізат негізінде ет өнімдерінің қасиеттерін жақсарту мақсатында протеолитикалық ферменттерді пайдалану. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2025;147(1):63-70. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-1-63-70

For citation:


Kozhakhiyeva M., Kaldarbekova M., Kurmanbekova A. Proteolytic enzymes for improving the properties of meat products from non-traditional raw materials. The Journal of Almaty Technological University. 2025;147(1):63-70. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-1-63-70

Қараулар PDF (Eng): 49


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)