Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Байысбаева М.П., Батырбаева Н.Б., Байғайыпқызы М. ҚР отандық шикізатынан гидрогенизацияланған майлар негізінде майлы өнімдерді қолдана отырып печенье сапасын анықтау. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;146(4):96-105. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-4-96-105

For citation:


Bayisbaeva M.P., Batyrbaeva N.B., Baigayipkyzy M. Determination of the quality of cookies using fatty products based on hydrogenated fats from domestic raw materials of the Republic of Kazakhstan. The Journal of Almaty Technological University. 2024;146(4):96-105. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-4-96-105

Қараулар PDF (Rus): 49


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)