Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Байысбаева М.П., Искакова Г.К., Батырбаева Н.Б., Изембаева А.К., Молдақұлова З.Н., Сейсеналы М.Е., Әбіш А.М., Рысбек Ұ. Ашытқысыз дайындалатын нан қамырының сапасына қоспалардың әсері. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2025;148(2):141-151. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-2-141-151

For citation:


Baiysbayeva M.P., Iskakova G.K., Batyrbayeva N.B., Izembaeva A.K., Moldakulova Z.N., Seisenaly M.E., Abish A.M., Rysbek U. The effect of the additive on the quality of yeast-free bread. The Journal of Almaty Technological University. 2025;148(2):141-151. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-2-141-151

Қараулар PDF (Kaz): 1


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)