Preview
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Алдажуманов Ж.К., Мясоедова Е.Н., Леонидова А.Б., Мясоедов Д.В., Зарыкбаева К.С., Сатыбалдинова А.Е., Шалаганова А.Н. Көкөніс жартылай фабрикаттарын тез мұздату процестерін зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2025;147(1):84-93. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-1-84-93

For citation:


Aldazhumanov J., Myassoedova E., Leonidova A., Myassoedov D., Zarykbaeva K., Satybaldinova A., Shalaganova A.N. Investigation of the processes of fast freezing of vegetable semi-finished products. The Journal of Almaty Technological University. 2025;147(1):84-93. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-1-84-93



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)