ЖҮГЕРІ КРАХМАЛЫНЫҢ МОДИФИКАЦИЯСЫ ЖӘНЕ ОНЫҢ ФИЗИКО- ХИМИЯЛЫҚ ҚАСИЕТІ
Аңдатпа
Тірек сөздер
Авторлар туралы
А. Ш. ЗайнуллинаРесей
Э. П. Курбашев
Ресей
Әдебиет тізімі
1. Кряжев В. Н., Романов В. В., Широков В. Н. // Химия Растительного Сырья 2010.№1. - С.5.
2. Юoу, C.; Чен, Х.; Myung, S.; Сатитсуксанох, Н.; Ма, Х.; Чжан, X.-Z.; Ли, Дж.; Чжан, Ю.- Л.П. (15 апреля 2013 г.). Ферментативное превращение непищевой биомассы в крахмал. /Труды Национальной академии наук. 110(18): 7182-7187.
3. Morgan J. T., Michael C. S., Daniel T., Christian S., Robert G. G. (2011) New 1H NMR Procedure for the Characterization of Native and Modified Food-Grade Starches, J. Agric. Food Chem, 59:6913-6919.
Рецензия
Дәйектеу үшін:
Зайнуллина А.Ш., Курбашев Э.П. ЖҮГЕРІ КРАХМАЛЫНЫҢ МОДИФИКАЦИЯСЫ ЖӘНЕ ОНЫҢ ФИЗИКО- ХИМИЯЛЫҚ ҚАСИЕТІ. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2019;(4):96-100.
For citation:
Zainullina A.Sh., Kurbashev E.P. SYNTHESIS AND CHARACTERIZATION OF CARBOXYMETHYLATED CORNSTARCH. The Journal of Almaty Technological University. 2019;(4):96-100. (In Russ.)