SYNTHESIS AND CHARACTERIZATION OF CARBOXYMETHYLATED CORNSTARCH
Abstract
Keywords
About the Authors
A. SH. ZainullinaRussian Federation
E. P. Kurbashev
Russian Federation
References
1. Кряжев В. Н., Романов В. В., Широков В. Н. // Химия Растительного Сырья 2010.№1. - С.5.
2. Юoу, C.; Чен, Х.; Myung, S.; Сатитсуксанох, Н.; Ма, Х.; Чжан, X.-Z.; Ли, Дж.; Чжан, Ю.- Л.П. (15 апреля 2013 г.). Ферментативное превращение непищевой биомассы в крахмал. /Труды Национальной академии наук. 110(18): 7182-7187.
3. Morgan J. T., Michael C. S., Daniel T., Christian S., Robert G. G. (2011) New 1H NMR Procedure for the Characterization of Native and Modified Food-Grade Starches, J. Agric. Food Chem, 59:6913-6919.
Review
For citations:
Zainullina A.Sh., Kurbashev E.P. SYNTHESIS AND CHARACTERIZATION OF CARBOXYMETHYLATED CORNSTARCH. The Journal of Almaty Technological University. 2019;(4):96-100. (In Russ.)