Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Изтилеуов М.К., Харса Ш., Оспанов А.Б., Искакова Ж.А. Асқабақты-сүт йогуртының тұтынушылық қалауын иерархиялық талдау әдісімен бағалау. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;146(4):122-132. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-4-122-132

For citation:


Iztileuov M.K., Harsa S., Ospanov A.B., Iskakova J.A. The results of studies on the nutritional value of milk-pumpkin yogurt from combined milk. The Journal of Almaty Technological University. 2024;146(4):122-132. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-4-122-132



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)