Preview
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Абильмажинова Н.К., Таева А.М., Рскелдиев Б.А., Матибаева А.И., Ибраимова С.Е. Жылқы етінен жасалған ет жартылай фабрикаттарының сапа көрсеткіштеріне және сақтау мерзіміне табиғи антиоксиданттардың әсері. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;146(4):140-149. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-4-140-149

For citation:


Abilmazhinova N.K., Taeva A.M., Rskeldiyev B.A., Matibayeva A.I., Ibraimova S.Е. Influence of natural antioxidants on the quality indicators and storage life of semi-finished horse meat products. The Journal of Almaty Technological University. 2024;146(4):140-149. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-4-140-149



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)