ҰЛТТЫҚ ҚАЙТА ҚҰРЫЛЫМДАЛҒАН ЕТ ӨНІМДЕРІНІҢ ҚҰРЫЛЫМДЫҚ-МЕХАНИКАЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аңдатпа
Авторлар туралы
Я. М. УзаковРесей
М. Ә. Қалдарбекова
Ресей
И. М. Чернуха
Ресей
Әдебиет тізімі
1. Kaim G. Meat Processing Technology-St. Petersburg: Profession, 2012. - 448 p.
2. Mashanova N.S. Biotechnological aspects of the use of collagen-containing raw materials in the production of meat products. - Almaty: Editorial and publishing Department of ATU, 2010.- 217 p.
3. Rogov I.A., Zabashta A.G., Kazyulin G.P. Technology of meat and meat products. Book 1. General technology of meat. - M.: KolosS, 2009. - 565 p.
4. Koroleva M.K., Smurygin V.Yu., Smurygina N.V. Meat products and gastronomy of different countries. Recipes and recommendations - St. Petersburg: Publishing House Profession, 2016. - 208 p.
5. Mikolaychik I.N., Morozova L.A., Iltyakov A.V., Pryanishnikov V.V. Technological basics of meat processing. - Kurgan: publishing house of the Kurgan State Agricultural Academy, 2016.- 336 p.
Рецензия
Дәйектеу үшін:
Узаков Я.М., Қалдарбекова М.Ә., Чернуха И.М. ҰЛТТЫҚ ҚАЙТА ҚҰРЫЛЫМДАЛҒАН ЕТ ӨНІМДЕРІНІҢ ҚҰРЫЛЫМДЫҚ-МЕХАНИКАЛЫҚ ҚАСИЕТТЕРІН ЗЕРТТЕУ. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2019;(4):54-61.
For citation:
Uzakov Ya.M., Kaldarbekova M.A., Chernukha I.M. RESEARCH OF STRUCTURAL AND MECHANICAL PROPERTIES OF NATIONAL RESTRUCTURED MEAT PRODUCTS. The Journal of Almaty Technological University. 2019;(4):54-61. (In Russ.)